De praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie Doddema en Beukers maakt deel uit van het Paramedisch Centrum Hoornseveld waar ook een oefentherapeute Mensendieck, een diëtiste, een acupuncturist en een yogadocente aan zijn verbonden.

Daarnaast werken wij nauw samen met fysiotherapeuten uit de omgeving die zich in deelgebieden hebben bekwaamd. Deze brede bezetting biedt u de mogelijkheid om actief aan uw gezondheid te werken onder begeleiding van specialisten. Zo bent u altijd verzekerd van de beste persoonlijke zorg.

Specialisatie: advies en behandeling langbestaande klachten.De praktijk beschikt tevens over een ruime oefenzaal waar gewerkt wordt aan conditie, houding en beweging, balans, stabiliteit en verbetering van uw bewegingsapparaat.
Bent u niet in staat bij ons te komen, dan komen wij bij u thuis.

Jorn Bergers
Praktijkeigenaar en (sport-)fysiotherapeut

Al ruim 12 jaar ben ik een gedreven en resultaatgerichte fysiotherapeut. Ik ga graag precies en onderbouwd te werk zodat het altijd helder is wat ik aan het doen ben en waarom.
Mijn doel is altijd om de patiënt te informeren en met een tevreden gevoel de praktijk te laten verlaten.
Mijn specialisaties zijn onder andere COPD-training en begeleiding, fysiofit trainingen, DAM therapie en medicaltaping.
Verder ben ik een gepassioneerd sporter met een hart voor wielrennen. Ik ben dan ook sinds 2017 fysiotherapeut van het professionele dameswielerteam van Parkhotel Valkenburg cyclingteam.

Bas Beukers
Geregistreerd fysiotherapeut en manueel therapeut

Al meer dan 30 jaar ben ik met veel plezier fysio- en manueel therapeut. 
Ik vind het belangrijk om mijn kennis up-to-date te houden en daarom volg ik aanvullende trainingen en cursussen.
Deze deskundigheid en mijn jarenlange ervaring gebruik ik om de optimale behandeling toe te passen, specifiek afgestemd op uw klacht.
In mijn aanpak staat de patiënt centraal en met professionele aandacht werk ik samen met u naar het beste resultaat.
Alvast tot ziens!

Ebru Bozkurt
Fysiotherapeut

Ik ben afgestudeerd in 2016 en heb sindsdien in diverse praktijken gewerkt. Vanaf 2017 ben ik werkzaam  in Zaandam.

Binnen de fysiotherapie richt ik mij op verschillende klachten. Met behulp van advies, oefentherapie en dryneedling stel ik samen met de patiënt een goed behandelplan op om deze  te ondersteunen tijdens de herstelperiode.

Specialisaties; Dryneedling, Medical taping, Cupping-therapie en medische fitness.

Harry Doddema
Geregistreerd fysiotherapeut en manueel therapeut

Mijn werkervaring op orthopedisch en neurologisch terrein heb ik opgedaan in 3 streekziekenhuizen, een academisch ziekenhuis en de particuliere praktijk. De laatste 6 jaar heb ik op een revalidatieafdeling gewerkt, waar ik bewegingsonderzoek deed voor de revalidatieartsen en nog steeds een adviserende functie heb.

Mijn specialisaties zijn klachten van het hoofd en de romp en de behandeling van chronische pijn bij meervoudige klachten. Mijn bewegingsonderzoek wordt gekenmerkt door een brede benadering en onderzoek naar de samenhang van klachten.

Haalbare doelen en samenwerking staan voorop in mijn benadering.

Yiqiong Chen
Geregistreerd Acupuncturiste

Acupunctuur is een onderdeel van de Chinese Geneeswijzen. De methode bestaat al meer dan 3500 jaar. Het doel van Acupunctuur is om het lichaam weer in balans te brengen door de “Qi” weer vrij te laten stromen. Als de energiebalans hersteld is, kunt u snel van uw klacht herstellen en genezen.

 

Een behandeling duurt meestal 30 minuten tot 50 minuten. Ik leg uit wat ik doe, zodat u zich op uw gemak voelt.

Er wordt weleens gevraagd of acupunctuur pijnlijk is. Als de acupunctuurbehandeling goed wordt uitgevoerd, is acupunctuur niet pijnlijk, maar het inbrengen van de naald  kan wel gevoeld worden. Als deze op de juiste plaats wordt gezet kan een “Qi-gevoel worden ervaren.

Esther Kersten
Yoga

Yoga is toegankelijk voor iedereen.  Je hoeft er niet lenig voor te zijn, je kunt er wél leniger door worden, zowel in je hoofd als in je lijf. Yoga werkt door middel van bewustwording aan eenwording van lichaam en geest. Het geeft inzicht, energie, harmonie en rust in je leven. In deze lessen zijn we bezig met strekoefeningen, balansoefeningen, ademoefeningen, mindfulness, ontspanning, meditatie en de wijze levenslessen uit de yogafilosofie. De yogalessen worden gegeven door Esther Kersten, yogadocent, massage- en bewegingstherapeut en  levenscoach.

Adres
Tjotterlaan 14C
1503 LB Zaandam
Noord-Holland
Contact
  • 075 670 2507
  • ________
Openingstijden
Maandag08.00 tot 21.30
Dinsdag08.00 tot 18.30
Woensdag08.00 tot 21.30
Donderdag08.00 tot 18.30
Vrijdag08.00 tot 18.30